vrijdag 11 februari 2011

Sondeloos

Geen bericht is gelukkig goed bericht. De laatste dagen staan met name in het teken van leren drinken en daarbij blijven groeien. Dat gaat gelukkig beiden goed. Ze drinkt nu bijna alles zelf. Uit de borst lukte het eerst goed, maar borstvoeding uit een flesje gaat nog makkelijker. Als ze eenmaal thuis is hopen we dat ze wel alles uit de borst gaat drinken, anders hebben we dubbel werk.

Vanmiddag had Ruth zelf haar sonde eruit getrokken en de verpleegkundige durfde het aan om niet weer een nieuwe in te brengen. Nu moet ze dus wel zelf drinken. We hopen dat het lukt.

Thuis loopt het goed en Thomas en Marije lijken gewend aan het ritme dat we nu hebben. Dankzij de hulp van een heel aantal kokers en oppassers, lukt het om hun ‘s middags goed aandacht te geven. Als zij dan om half acht in bed liggen gaan wij weer naar het ziekenhuis.

Toch is het heen en weer reizen vermoeiend en kijken we erg uit naar Ruths thuiskomst. Wij tellen nu de dagen af. We willen haar graag mee naar huis nemen echt zelf verzorgen. Haar wiegje staat er klaar voor.

 
  Annekes zus Huibke op bezoek
 
  Martijn geeft Ruth voor het eerst de fles
 
  Uit de status: “zelf sonde verwijderd”.
 
  Sondeloos

1 opmerking:

  1. wat een poepie is het he, helemaal zo zonder slangetjes!!
    fijn dat het drinken zo goed gaat, nu hopen dat ze snel naar huis mag....
    we komen snel weer eens langs
    liefs marjolein (en arnoud, julia en floris)

    BeantwoordenVerwijderen