donderdag 3 februari 2011

Uit de couveuse

Vandaag nog een keer een goed bericht. Ruth mocht uit de couveuse. Ze was gegroeid en kan zich goed op temperatuur houden. Heerlijk om geen glas meer tussen ons en haar te hebben als we haar verzorgen of onze handen op haar leggen. Zo komt ze steeds dichterbij. Zelf leek ze er ook echt van te genieten om niet meer min of meer bloot in een open ruimte te liggen, maar lekker onder een warm dekentje. Ze bleef maar glimlachen in haar slaap.

En omdat ze de laatste dagen al wat leek te drinken aan de borst, hebben we haar voor en na het drinken even gewogen. Ze bleek al 20 ml zelf te hebben gedronken, bijna een halve voeding. Dat lijkt hoopgevend. Aan het eind van de morgen hadden we een gesprek met de kinderarts en hij was ook alleen maar positief. Wat zijn we dankbaar dat het nu zo goed gaat.

Een week geleden deed het pijn om haar te zien zwoegen, en wenste ik haar zo toe dat ze nog veilig in de buik zat. Nog steeds is het niet leuk om haar achter te laten in het ziekenhuis en droeg ik haar nog liever bij me, maar het stelt ons erg gerust dat ze zelf nu zo tevreden is.

  image
  Ruths couveuse wordt weggereden.
  image
  In de wieg.
  image
  Lekker slapen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten